Navigation


Billiga stövlar på nätet

Stövlar är ett väldigt populärt skodon - speciellt moderiktiga damstövlar - och kommer i en mängd olika passformer, material och prisklasser. Ett par sköna, lårhöga stövlar är perfekt att dra på sig under vintern när man ibland vill klä sig i kjol då de håller benen varma.

Högklackade stövlar är sexiga, smickrande och allsidiga. Dock är oftast problemet att de är just högklackade stövlar - ibland är de obekväma och svåra att gå in. Om du inte är van, eller inte gillar höga stövlar ska du leta efter en stövel med en något lägre eller bredare klack, kilklack eller platåsula som uppväger höjden på klacken.

Ibland vill du kunna använda ett par sexiga stövlar men gärna slippa det höga skaftet. Då passar givetvis stövletter lika bra. Det positiva är att det finns minst lika många sexiga stövletter som höga stövlar.

När det gäller lårhöga stövlar kan i själva verket den platta varianten utan klack vara lika snygg och sexig som den högklackade - och det säger sig självt att de är bra mycket bekvämare.

Stilettstövlar är inte alltid de lättaste stövlarna att bära, men de är definitivt bland det sexigaste. Höga stövlar tenderar att vara smickrande i sig själva - lägger man till stilettklack gör dem ännu sexigare. Vill man verkligen överträffa sig själv ska man leta efter ett par vita.


Köpa skor

Sponsrade Länkar


Populära stövlar